Hvor vil neste Elder Scrolls foregå?
0

Hvor vil neste Elder Scrolls foregå?

jun 11 Alexander Lund  

Vi har brukt mye tid på analysere den 30 sekunder lange teaseren til Elder Scrolls 6, og sett gjennom hvert bilde for hint om hvor vi skal til i neste kapittel av den episke sagaen som er Elder Scrolls.

Skyrim etterlot oss med mange hint om at en ny krig mellom Imperiet og Thalmor var på vei, en krig som ville putte Tamriel i flammer og kanskje ødelegge eksistensen i sin helhet. I tillegg var det noen ting som også tydet på at drage-vampyr rasen Akavir også kanskje var på vei over havet for å prøve å erobre Tamriel på nytt.

Her er hva vi har oppdaget.

Et stort krater:

Det første man kanskje legger merke til er et stort krater i midten av bildet. Elder Scrolls-spillene har ofte brukt et stort landmerke som en sentral veiviser i spillet. I Skyrim var det et gigantisk fjell, mens i Oblivion var det store hvite tårn i midten av Imperial City som man kunne se. Dette krateret er kanskje selveste MacGuffinet i spillet? Hvis det er et krater da? Noen hevder at det er kun en klippe.

Byen  ved myrene:

Ser man nøye etter kan man såvidt skimte det som ser ut som en by i bakgrunnen rett ved siden av en stor myr. Hvilken by ligger ved en elv? Skal vi i det hele tatt til Tamriel? Det er nemlig andre kontinenter der ute. Er det i det hele tatt en by? Det kan også være noen ruiner som vi vet at det er mange av i Tamriel. Kan det være Sentinel, hovedstaden i regionen Hammerfell?

Nytt landskap: Kjenner du igjen noe ?

 

Landskapet:

Det viktigste hintet vi har til hvor spillet vil foregå er kanskje landskapet. Vi ser først tørt land før det går over til spisse fjell og et landskap vi kjenner igjen fra fjellrike Norge. Kystlinjen strekker seg ut over det som ser ut som et stort hav.

Brukeren Kotmon på Reddit har skapt et kart som støtter opp under teorien at vi er på vei til Hammerfell og Sentinel. Er det Illiac Bay vi kanskje ser havet til?

High Rock:

Noen brukere på Reddit sitt Elder Scrolls-forum tror likevel ikke at det er Sentinel vi ser, rett og slett fordi Hammerfell er ørken som strekker seg helt til kysten av landet. Brukeren ZyperMyth har en annen teori.

High Rock er delt mellom små kongeriker under imperiet som ofte slåss mot hverandre og er også hjem til Admantine Tower, eldste bygning på kontinentet, bygget før tiden selv.

Hvor tror du vi skal i neste Elder Scrolls?

 

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill