I gang med neste generasjon
0

I gang med neste generasjon

jun 25 Spill.no  

Internettets evige hukommelse er aldri mer enn en skjermdump unna, noe som nok en gang har vist seg etter en stillingsannonse fra Tomb Raider-utvikler Crystal Dynamics som GameTrailers snappet opp.

Neste generasjons actioneventyr

Annonsen lyser ut stillingen Senior Engineer hos Crystal Dynamics, som ifølge annonsen selv innebærer arbeid på neste generasjons animasjoner og motorsystemer, og spesifiserer at dette dreier seg om tredjepersons actioneventyr i AAA-klassen på fremtidige plattformer. Det er dermed bare å starte spekuleringen.

VG247 hjelper oss litt på vei og melder at spillet det er snakk om opprinnelig var ment for XBLA, men at prosjektet har blitt flyttet til neste generasjon. Kan det dreie seg om en Durango/ Xbox 720-eksklusiv sak?

Det skader heller ikke historien at annonsen ble endret ganske hurtig etter omtalen, og hverken neste generasjon eller fremtidige plattformer nevnes lenger med et ord…

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.