Ingen flerspiller i Bioshock Infinite
0

Ingen flerspiller i Bioshock Infinite

nov 26 Spill.no  

Irrational-sjef Ken Levine har bekreftet at det ikke blir noen flerspillerdel i det kommende actionsspillet Bioshock Infinite.

No multi

Det har blitt en tilnærmet uskreven regel å inkludere flerspiller i storsatsinger, uansett hvor lite det egentlig passer seg, og det finnes utallige eksempler på spill som fint hadde klart seg uten. Flerspillerdelen i Bioshock 2  må likevel sies å definitivt ha livets rett, da den i tillegg til å by på originale gameplay-ideer også bød på en interessant og engasjerende historie som utvidet universet betraktelig. 

Oppfølger Bioshock Infinite blir imidlertid en ren enspilleropplevelse, skal vi tro Ken Levine, som nylig svarte en bruker om akkurat dette på

RT @wolverine11111: @iglevine Does that mean nope it won’t or nope you can’t clear that issue up?–No multi.

— Ken Levine (@IGLevine) November 25, 2012

“>Twitter med ordene “no multi”. Spillet skulle opprinnelig vært utgitt allerede i oktober i år, men ble utsatt til neste år for å gi rom til ytterligere finpuss. Ryktene gikk da om at en omfattende flerspillerdel var den egentlige grunnen til utsettelsen, men skal vi tro herr Levine, var det altså ikke tilfellet.

Bioshock Infinite utvikles av Irrational Games og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3, og PC. Spillet lanseres 26. februar 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.