Ingen onlineavgifter!
0

Ingen onlineavgifter!

jul 20 Spill.no  

De siste ukene har det versert mange rykter om at Activision planlegger en abonnementsmodell, tilsvarende den i onlinerollespill som «World of Warcraft», for sin populære skytespillserie «Call of Duty». Nå slår Activision tilbake mot ryktene.

Benekter planer

Det var Activisions toppsjef, Bobby Kotick, som selv startet rykteflommen da han i et intervju med Wall Street Journal i juni sa at han drømte om å gjøre «Call of Duty» til et spill med faste månedsavgifter.

Denne uken dukket det opp en video på nettet fra en som spiller «Call of Duty: Modern Warfare 2», som etter sigende skal bevise at en betalingsmodell er på vei. Videoen har fått både Infinity Ward, Activision og Treyarch på banen som alle benekter at noe slikt er under planlegging.

Dan Amrich fra Activision hevder innholdet i videoen er en «glitch», og at det ikke eksisterer noen planer om å gjøre flerspillerdelen av «Modern Warfare 2» til en betalingstjeneste. Robert Bowling fra Infinity Ward twitrer at det aldri kommer til å koste penger for å spille «Modern Warfare 2» på nett, og at det heller ikke er planlagt en slik betalingstjeneste for det kommende «Black Ops». Også Treyarch, som utvikler «Black Ops», har uttalt at man ikke trenger å betale for å få tilgang til flerspillerdelen av det kommende spillet.

Se videoen som fikk Activision til å reagere:

«Call of Duty: Black Ops» er utviklet av Treyarch og utgis av Activision. Spillet lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC 10. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.