Ingen priskutt på Vita ennå
0

Ingen priskutt på Vita ennå

jun 07 Spill.no  

Sony-sjef Shuhei Yoshida avkrefter ryktene om en E3-annonsering av lavere pris på den håndholdte konsollen Playstation Vita, som har solgt dårligere enn forventet.

– Bra verdi for pengene

Etter at salgstallene for den håndholdte konsollen har vært alt annet enn sterke siden lansering, har det for mange ligget i kortene at Sony skulle gjøre som Nintendo, og prøve å hente seg inn igjen ved hjelp av en lavere utsalgspris. Dette blir imidlertid ikke tilfellet med det aller første, røper Sony Worldwide-sjef Yoshida i et intervju med nettstedet Eurogamer.

– Med tanke på verdi for pengene, synes vi vi har en god pris. Og vi prioriterer å konsollens potensiale via flere spill og tjenester, sier Yoshida.

Han innser imidlertid at penger kan være en hindring for potensielle Vita-kunder, men at det ikke blir konsollen som settes ned i første omgang.

– Folk som vurderer å kjøpe, snakker selvsagt også om prisen på PS Vita, spesielt siden de må kjøpe minnekort i tillegg. Det er noe vi må bruke tid på å kostnadsredusere og se på på sikt. Men akkurat nå fokuserer vi kun på å øke innhold og realisere potenisalet i konsollen, utdyper han.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.