Nye fjes i Pikmin 3
0

Nye fjes i Pikmin 3

jun 07 Spill.no  

Nintendo åpnet sin E3-pressekonferanse med en trailer for plantespillet Pikmin 3, hvor en rekke nye elementer ble avslørt.

Økomoro

Shigeru Miyamoto, kanskje mest kjent for å ha laget alle de beste Nintendo-spillene,  kom som mange vet opp med ideen for Pikmin mens han stelte i hagen sin, og det er tydelig at han fremdeles har de grønne fingrene intakt. I Pikmin 3 kontrollerer du opp til 100 forskjellige Pikmin-skaptinger, som, avhengig av farge og form, kan utføre forskjellige oppgaver for astronautene. Og nå er det fire astronauter som skal styres, i stedet for to i Pikmin 2 og kun én i det første spillet. 

Men hovedpersonen fra de forrige to spillene, Captain Olimar, er ikke mulig å kontrollere, forteller Miyamoto. Hvorfor er en hemmelighet. Vi regner med at det betyr minst én avsløring til før lansering av spillet, som gis ut samtidig som konsollen det lages for, Nintendo Wii U.

Se trailer

Pikmin 3 utvikles og utgis av Nintendo for Wii U. Spillet lanseres sammen med konsollen, rundt juletider.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.