Inside Xbox XO19: Nye spill fra Rare og Obsidian, Dato for Halo Reach på PC, m.m.
0

Inside Xbox XO19: Nye spill fra Rare og Obsidian, Dato for Halo Reach på PC, m.m.

nov 15 Anders Lønning  

Den årlige Xbox festen er godt i gang i London, og for at alle oss som nok en gang ikke kunne delta (Vi må bli bedre på å planlegge kalenderen snart!) holdt Microsoft en Inside Xbox sending der de delte åpenhjertig om hva de har i vente for oss fremover.

Halo Reach kommer til Master Chief Collection.

Det beste spillet i Halo serien kommer til Xbox One 3. desember, samme dag som ut-rullingen av samlingen starter på PC med samme spil. Reach vil kunne spilles i 4K på både PC og Xbox One.

Bilderesultat for XO19 halo reach

Halo Reach

Wasteland 3 kommer til våren.

19. mai 2020 kommer det neste spillet fra en av skaperne av de første to Fallout spillene. Wasteland 2 oger i alt annet enn navn den ekte oppfølgeren til den nå Bethesda eide serien, og lover en autentisk rollespill opplevelse, hvor det kommende spillet er bygget på et budsjett som er tre ganger større enn hva Wasteland 2 var da det ble lansert for fem år siden.

Rare annonserte helt nytt spill.

Utviklerne av alle de kule spillene vi spilte som barn (og Sea of Thieves) annonserte EverwildTraileren sa ikke stort om hva dette spillet skal være for noe, men det minnet oss om både Zelda, Rime og Journey så ta det for det det er verdt.

Obsidian annonserte også et helt nytt spill.

Ikke en gang tyve hele dager siden lanseringen av The Outer Worlds har Obsidian annonsert et nytt spill. Grounded er et overlevelsesspill satt i en ‘Kjære, jeg krympet barna’ setting hvor spillerne er bittesmå og alt rundt dem er kjempestort.

Bilderesultat for XO19 everwild

Everwild – Rare

Beta-testen av spillstreaming tjenesten til Microsoft utvides.

Akkurat i tide til lanseringen av Google Stadia annonserte Microsoft at deres egen spillstreaming tjeneste, kodenavn Project xCloud, utvides. I oktober begynte de å teste tjenesten med Gears 5, Halo 5, Killer Instinct og Sea of Thieves, og nå skal  listen over spill som er tilgjengelig via tjenesten utvides drastisk.

Med seg på laget får de nå blant annet EA, 505 Games, Capcom, IO Interactive, og Square Enix med spill som Madden 20, Bloodstained, Devil May Cry 5, Hitman, Shadow of the Tomb Raider og mange mange fler.

Man må fortsatt bli valgt av Microsoft for å få tilgang til Project xCloud, og per i dag er det bare støtte for Android brukere i USA, Storbritannia og Korea, men Microsoft har planer om å utvide til både nye regioner og plattformer i løpet av 2020 og de kommende årene.

Det ble også annonsert at Project xCloud på et tidspunkt vil bli innlemmet med Game Pass på en eller annen måte. Lykke til Google.

Bilderesultat for west of dead

West of Dead

Mike Mignola + Ron Perlman = West of Dead?

Raw Fury  annonserte West of Dead, et slags twin-stick shooter aktig spill hvor man spiller som Ghost Rider(?) i en verden som visuelt sett virker veldig inspirert av tegneseriene til Hellboy skaperen Mike Mignola, som også passer tålig bra ettersom som stemmen bak den flammende hodeskallen er ingen ringere enn selveste Hellboy, Ron Perlman. (Nei, David Harbour teller ikke før han har vært med i en god Hellboy film). Spillet er tilgjengelig i form av en åpen beta allerede i dag.

Bleeding Edge har fått lanseringsdato.

Utvikleren bak to av de beste spillopplevelsene jeg har hatt de siste 15 årene, Hellblade: Senua’s Sacrifice og Enslaved: Odyssey to the West, ser ut til å insistere på å fortsatt lage dette «4v4 hero-brawler» spillet som ikke virker som det er min greie i det hele tatt, og har lagt lanseringsdatoen til 24. mars 2020.

Dontnod annonserer Tell Me Why.

Studioet bak Life is Strange annonserte enda et historiedrevet spill som skal takle vanskelige temaer fortalt fra underrepresenterte perspektiv, men som tilsynelatende ikke skal være del av Life is Strange antologien. Tell Me Why er satt til en småby i Alaska og skal fortelle historien om tvillingene Tyler og Alyson Ronan, og utforsker deres vanskelige oppvekst. Spillet er utviklet sammen med LHBT organisasjonen GLAAD for å gi en autentisk gjengivelse av opplevelsene en tranperson kan ha, ettersom en av hovedpersonene i spillet skal være en transperson.

Bilderesultat for Tell me Why dontnod

Tell Me Why

«THAT’S RAD» Yakuza kommer til Xbox One.

Tidlig til neste år kommer Yakuza 0, Yakuza Kiwami, og Yakuza 2 Kiwami til Xbox og Xbox Game pass.

«Wololololo».

Ny trailer for Age of Empires IV ble vist frem, samtidig som Age of Empires 2: Definitive Edition ble lansert på PC, tilgjengelig uten ekstra kostnad for de som har Xbox Game Pass Ultimate.

Rust kommer til konsoll til neste år.

Det populære overlevelsesspillet som startet som en klone av en Arma 2 mod, kommer til konsoll i løpet av 2020..

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.