Jak and Daxter HD på vei?
0

Jak and Daxter HD på vei?

okt 03 Spill.no  

Den sørafrikanske nettbutikken BT Games har oppført Playstation 3-spillet Jak and Daxter HD Collection med en lanseringsdato til 20 januar 2012.

Gjensyn med duoen

Sony har vist en enorm vilje til å oppskalere PS2- og PSP-spill i det siste, og bestselgere som God of War, Shadow of the Colossus og Ico har nylig fått nye 15 minutter på spillmarkedet. Nå vitner en oppføring på sørafrikanske BT Games om at også PS2-maskotene Jak and Daxter snart kan få sin etterlengtede debut i HD-drakt.

Tittelen har ingen bilder eller produktinformasjon utover at det forventes i salg 20 januar 2012, men med tanke på at verken Sony eller utvikler Naughty Dog har meldt om dette på forhånd, holder det i massevis. Hvorvidt pakken kun inneholder plattformspillene Jak and Daxter, Jak II: Renegade og Jak 3, eller om også racingspillet Jak X og PSP-titlene The Lost Frontier og Daxter er med på lasset, nevnes ikke, men det vil ikke være overraskende om Sony bestemmer seg for å dele spillene opp i to pakker, slik de gjorde med God of War-spillene.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.