Kan denne ta opp kampen med iPad?
0

Kan denne ta opp kampen med iPad?

jun 19 Spill.no  

I går holdt Microsoft en pressekonferanse i Los Angeles der de demonstrerte sitt nye nettbrett kalt Surface. Surface har en skjerm på 10,6 tommer, innebygd støttebein og tastatur.

Smartglass

Brettet har et innebygd tastatur skjermdekslet, og også en støtte som kan brettes ut bak skjermen, slik at den kan stå som en vanlig laptop. I tillegg er skjermen trykksensitiv som på et vanlig nettbrett.

Windows Surface vil lanseres i fire versjoner, en rimeligere versjon basert på Windows RT, som fås med 32 eller 64 GB lagringsplass, og en Pro-modell med innebygd Windows 8 Pro og lagringsplass på 64 eller 128 GB.

Under årets E3-messe snakket Microsoft om Smartglass, en teknologi som gjør at man kan bruke et nettbrett eller en smarttelefon sammen med Xbox 360, og mest sannsynlig vil Windows Surface bli en demonstrasjon på mulighetene nettopp her.

Lanseringsdato og pris er ikke klar, men den rimeligere versjonen skal etter planen lanseres samtidig med Windows 8-lanseringen på PC, mens Intel-utgaven kommer tre måneder senere. Når det gjelder pris har Microsoft bare sagt at den vil bli konkurransedyktig. Foreløpig er Surface kun annonsert for det amerikanske markedet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.