Kan jenter spille «Call of Duty»?
0

Kan jenter spille «Call of Duty»?

mar 31 Spill.no  

Vi i Spill.no elsker å spille førstepersons skytespill på nett. Men det er ikke ikke til å stikke under en stol at de fleste vi møter på nettet stort sett er gutter. Med lyse pre-pubertale pipestemmer eller fulle av engelske banneord.

Fra n00b til 1337

Vår ukronede skytespillkonge i redaksjonen er uten tvil Marius, som behersker stort sett alt som kan krype og gå av førstepersons skytespill. Han så seg lei av at det kun er gutter som hevder seg i sjangeren, og fikk tak i Ingelin, som aldri har spilt et skytespill i hele sitt liv.

Kan man trene noen som aldri har rørt en håndkontroller til å bli flink i «Call of Duty: Black Ops»? Marius kaster seg ut i oppgaven, og hvordan det har gått så langt kan du se i videoen her:

Hvorfor er det så få jenter som spiller skytespill på nettet? Kjenner du noen jenter som er flinke i Black Ops? Og tror du Ingelin kommer til å finne tønna i neste episode? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.