Katta er ute av sekken!
0

Katta er ute av sekken!

jul 03 Spill.no  

Etter en prøvehelg for de utvalgte få, lanserer Norske Funcom i dagnettrollespillet The Secret World over hele verden.

Erfaring og selvsikkerhet

Det er slett ikke hver dag at et norsk spill får en verdenslansering, og av de få prominente utviklerstudioene vi har her i landet, er det kun Funcom som slipper titler i AAA-klassen. Med Anarchy Online og Age of Conan bakspeilet snakker vi også om et absolutt erfarent og rutinert studio som i dag slipper sin nye baby.

Men Funcom har slett ikke kniven på strupen denne gangen, og etter hva vi har hørt fra dem, har de heller ikke ambisjoner om å knuse World of Warcraft, som de fleste andre MMO-utviklere sier for tiden. Vi har imidlertid allerede fått en solid smakebit, både hos Funcom selv og under de forskjellige betafasene, og etter hva vi har sett foreløpig, er det et selvsikkert, solid og absolutt annerledes spill som lanseres i dag, og av den grunn alene snakker vi om en attraktiv underdog på et stadig mer generisk MMO-marked.

Hemmelig verdensherredømme

The Secret World utspiller seg i vår egen verden, i vår egen tid. Forskjellen er at sagn, myter, konspirasjonsteorier og eventyr alle kan være eller er sanne. Og det er mindre på godt enn på ondt, viser det seg. Som nyervervet superhelt blir du med enten The Templars, Illuminati eller de kaotiske Dragons i kampen om hemmelig verdensherredømme, og blir sendt rundt på kloden for å løse overnaturlige gåter og fenomener. Store deler av spillet er skrevet av Ragnar Tørnquist, som er kjent fra tidligere Funcom-titler som Den Lengste Reisen og Drømmefall, så forvent oppgaver som krever mye mer av de små grå enn World of Warcraft og Star Wars: The Old Republic.

Når det er sagt: Vi spiller The Secret World  for tiden, og kommer med en anmeldelse så snart vi føler at vi har spilt det nok til å gi en grundig anmeldelse av den første biten av spillet. Her er lanseringstraileren. Skru opp lyden!

Se video

The Secret World utvikles av Funcom og utgis av Electronic Arts for PC. Spillet lanseres i dag, 3. juli.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.