Kinect som leser tegnspråk
0

Kinect som leser tegnspråk

jul 26 Spill.no  

Videoen over er et godt eksempel hvor langt Microsoft virkelig presser Kinect-teknologien. På et av sine forskningssentre i Kina, utvikler Microsoft en tegnspråkoversetter ved å bruke sine «OG Kinect-teknologi». Med resultatene av sin forskning kan Kinect lese nesten hver Amerikanske tegnspråk gest via sporing av hånden, selv ved kontroversjonelle hastigheter. Deres programvare kan ikke bare lese tegnspråk. Det kan konvertere tegnspråk til tekst eller tale, men det kan også tillate en person til å legge inn tekst og en avatar vil vise tegnene til den ikke-hørende. Utrolig!

Hva som er virkelig imponerende om denne teknologien er at det blir utviklet på den eldre Kinect-en. Tenk deg mulighetene med neste generasjons Kinect 2 kastet i miksen. Dette er virkelig utrolige tider!

Dessverre for nå har Microsoft har ingen planer om å bringe dette til markedet ennå, til tross for å ha patent på teknologien. De fortsetter å forske på det likevel, så det er tydelig at de vil bringe den ut til slutt. Sjekk ut videoen over for å se programvaren i aksjon.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.