Klarsignal for andre sesong
0

Klarsignal for andre sesong

jul 09 Spill.no  

Telltale Games planlegger en andre sesong for zombie-serien The Walking Dead, som foreløpig har fått lansert to av fem episoder.

Gleder seg til konkurranse

Neste sesong blir ikke påbegynt før samtlige fem episodene er ute, og etter at Teltlale på sedvanlig vis lanserer en samlet sesong i fysisk format i butikkene, slik de også har gjort med serier som Tales of Monkey Island, Back to the Future og Sam and Max.

Som vi nylig rapporterte, får Telltale konkurranse neste år, da også Activision og utvikler Terminal Reality slipper et spill basert på The Walking Dead, men da en mer action-orientert utgave i førstepersons synsvinkel. Telltales markedssjef Steve Allison virker bare fornøyd med konkurransen, og gleder seg til å teste resultatet neste år.

– Som store fans av både merkevaren og TV-serien, gleder vi oss til å se Terminal Realitys spill når det kommer ut, forteller han i et intervju med Polygon.

Du kan lese vår anmeldelse av første episode i The Walking Dead-serien her.

The Walking Dead utvikles og utgis av Telltale Games for PC, Xbox 360, Playstation 3 og iOS. Neste episode ventes i midten av august.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.