Knuser Bowser i første person
0

Knuser Bowser i første person

feb 24 Spill.no  

Mario-fan Brandon Laatsch har sett for seg hvordan Mario-spillene ville tatt seg ut i første persons synsvinkel, i filmen First Person Mario: Endgame.

First Person Mario

Resultatet er mildt sagt imponerende. Som en slags hybrid mellom klassiske Mario-brett og FPS-plattformspilling i Mirror’s Edge-gata, hopper den italienske rørleggeren seg gjennom vakkert utformede brett med dramatiske lyseffekter og mer fotorealisme enn det er mulig å finne i resten av spillserien til sammen. Til slutt venter ingen ringere enn Bowser – se selv hvordan det går!

Se video

Laatsch, som har gjort en rekke prosjekter sammen med fanfilmentusiast Freddie Wong, skal ha brukt rundt 50 dager på videoen, og ut fra hva vi kunne se, har han vært svært effektiv. Og har i tillegg klart å snekre sammen et voksen-Mario vi lett kunne tenkt oss å spille.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.