Kojima frister med undertøy
0

Kojima frister med undertøy

des 17 Spill.no  

Metal Gear Solid-skaper Hideo Kojima har via Twitter lagt ut bilder som hinter om både egenskapene i grafikkmotoren Fox Engine og hans kommende, og inntil videre hemmelige, prosjekt.

Frekk humor

Hideo Kojima er kjent for sin småfrekke humor, noe Solid Snake gang på gang har måttet tåle i sine eventyr med den ikoniske spilldesigneren bak spakene. Nå som Metal Gear Rising: Revengeance har fått nytt navn og har blitt overtatt av Bayonetta-utvikler Platinum Games, har han endelig mulighet til å fokusere på sitt fremtidige prosjekt, som skal belage seg på grafikkmotoren Fox Engine.

For å demonstrere motoren la han nylig ut en melding på Twitter, hvor han linket til bildet på toppet av siden og skrev:

– En av nøkkelfunksjonene i Fox Engine er transparent-effekten. Her er gjennomsiktig undertøy, heter det i Twitter-meldingen fra Kojima.

Ikke lenge etter dukket en mer spillrelatert melding opp.

– “Nytt spillprosjekt” kjørt med Fox Engine, skrev han i meldingen, og linket til følgende bilde:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.