Et siste farvel med Galaxies
0

Et siste farvel med Galaxies

des 17 Spill.no  

Sony Onlines nettrollespill Star Wars Galaxies ble lagt ned denne uken, og horder av brukere har lagt ut sine siste øyeblikk i spillet.

Takk for all fisken

Avhengighet eller ikke – nettrollespill bygger definitivt sterkere bånd enn mange spill i andre sjangre. Etter hundrevis, kanskje tusenvis, av timer i et sammensatt spillunivers, rekker man ikke bare å bygge solide vennskap – mange vil med hånden på hjertet si at de identifiserer seg med spillets verden og regler. Det er derfor alltid trist når slike spill blir lagt ned. Det blir som å slutte i en jobb man liker spesielt godt, eller reise hjem fra en leirskole hvor man hadde fått masse nye venner.

Star Wars Galaxies er et slikt spill, som på tross av et titalls nyere og større konkurrenter har klart å holde på et lite knippe virkelig dedikerte fans. Når spillet nå ble lagt ned denne uken, etterlater det et tomrom som utvilsomt raskt kommer til å fylles av Electronic Arts og Biowares Star Wars: The Old Republic. En haug med spillere har lagt ut opptak av sine siste øyeblikk i galaksen langt, langt borte, og vi deler noen av dem her med dere.

Se klipp

Star Wars Galaxies ble utviklet av Sony Online Entertainment og utgitt av Lucasarts for PC. Spillet ble lansert i 2003.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.