Konebytte for Id Software
0

Konebytte for Id Software

des 15 Spill.no  

Spillgiganten EA og det legendariske studioet Id Software annonserte under E3 2008 et partnerskap rundt det kommende storspillet «Rage». Nå ser det riktig nok ut som forholdet har surnet. Nettstedet kotaku kunne idag melde at Id Software har byttet utgiver fra Electronic Arts til «Fallout 3» og «Oblivion»-skaperne Bethesda Software sitt moderselskap, ZeniMax Media.

– Utgiverbyttet vil ikke få noen konsekvenser for spillet utvikling, lød det i et kort og konsist presseskriv fra ZeniMax.

«Rage» er det neste spillet fra skaperne bak de legendariske klassikerne «Doom» og «Wolfenstein». Med mye inspirasjon fra bilspill som «Motorstorm» og «Burnout» vil «RAGE» by på en noe annerledes skytespill-opplevelse, satt i en post-apokalyptisk verden.

Allerede i juni ble det kjent at det legendariske id Software hadde solgt seg til ZeniMax. Grunnlegger av id, John Carmack, uttalte da at de ønsket å få mer kontroll over sine egene utgivelser. At id nå velger å droppe avtalen med EA og heller publisere spillet selv kommer da ikke som noen stor overraskelse.

«Rage» har foreløpig ingen lanseringsdato, men vi krysser fingrene for en 2010 utgivelse.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.