Kotaku: Neste Assassin’s Creed heter Odyssey og er satt i antikkens Hellas
0

Kotaku: Neste Assassin’s Creed heter Odyssey og er satt i antikkens Hellas

mai 31 Anders Lønning  

Etter at vi først rapporterte på saken, har det nå kommet en liten teaser trailer som vi har lagt til nederst i saken.

Det er sesongen for lekkasjer og markedsførings-glipper. Nå skal et fransk nettsted ved navn JeuxVideoLive ha det til at det neste spillet i Ubisoft sin serie skal ha tittelen Assassin’s Creed: Odyssey og at det er en direkte oppfølger til fjorårets Assassin’s Creed: Origins. 

Jason Schreier hos Kotaku, mannen med alle scoopsene, bekrefter at dette stemmer med det han har hørt fra sine kilder.

Denne nøkkelringen skal angivelig ha blitt sendt ut til butikker verden over i påvente av en offisiell annonsering

Ryktene om det neste Assassin’s Creed har tradisjonen tro florert nå som vi nærmer oss E3. Noen har vært sanne, noen har vært falske. Men de ryktene vi har hørt siden januar om at spillet skal være satt i Hellas, og at spillet fortsetter å ta serien i en ny retning på samme måte som Origins gjorde, skal angivelig stemme i følge kildene til Schreier.

Schreier sier at tre av kildene han har snakket med som har spilt spillet, som også skal være uavhengig fra hverandre, samt flere som har hørt om spillet via andre som har spilt det alle beskriver den samme opplevelsen.

Mens Origins åpenbart hentet mye inspirasjon fra CD Projekt RED’s The Witcher 3, skal Odyssey introdusere enda flere rollespill elementer enn hva vi har sett fra serien før.

Kildene til Schreier har nevnt at spillet har et dialogsystem, noe som ville vært første gang vi ser i en Assassin’s Creed tittel, og at du kan spille som enten mann eller dame, og det skal angivelig ikke være snakk om Bayek eller Aya fra Origins, men helt nye karakterer

To av kildene til Schreier bekreftet at spillet kommer ut i løpet av finansåret 2019, noe som vil si før 31 mars 2019. Før Origins så vi et nytt spill i serien hvert år, før Ubisoft bestemte seg for å ta en pause for å samle seg etter at Assassin’s Creed Unity ikke leverte til forventningene.

Hvis Assassin’s Creed: Odyssey kommer ut nå til høst ser det ut til at serien går tilbake til årlige utgivelser.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.