Kraftigere enn Xbox 360 og Playstation 3?
0

Kraftigere enn Xbox 360 og Playstation 3?

mar 08 Spill.no  

I går avduket Apple sin nye iPad. Mens pressen forlengst har døpt den iPad 3 operer Apple med betegnelsen “The new iPad”. Uansett navn hviler det store krefter bad den nye retina-skjermen.

Høyoppløst

Den nye iPaden har nemlig retina-skjerm, noe som gir den en oppløsning på 2048×1536. Dette overgår oppløsningen på dagens TV-apparater, der full HD tilsvarer en oppløsning på 1920×1080. De fleste spill på Playstation 3 og Xbox 360 med en oppløsning på 1280×720. I tillegg til den høyoppløselige skjermen har den to CPU-kjerner og fire GPU-kjerner. Sistnevnte skal ifølge Apple være fire ganger kraftigere enn det som finnes i konkurrerende nettbrett. Også kameraet har fått en overhaling, og kan nå filme i 1080p.

Et nytt spill ble også vist frem fra Epic Games, nemlig et helt nytt kapittel i Infinity Blade-serien kalt Infinity Blade: Dungeons. Mike Capp fra Epic Games proklamerte fra scenen at han var imponert av den nye iPaden.

– Denne nye enheten har mer minne og høyere oppløsning enn Xbox 360 og Playstation 3, sa Capps på pressevisningen.

iPad 3, eller den nye iPad, som Apple insisterer på å kalle den, lanseres 23. mars her i Norge.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.