Kratøs og …. Chili Klaus?
0

Kratøs og …. Chili Klaus?

aug 17 Anders Lønning  

Det er ikke lenge til Gød øf War: Ragnarøk står på trappene øg i den anledning har PlayStatiøn Nørdic annonsert noe som samtidig er en av de rareste kryss-markedsføringene vi har sett, men som øgså unektelig gjør øss veldig nysgjerrig på hva en Gød øf War inspirert høt sauce og sjøkølade snacks smaker.

Dere har nok allerede latt dere irritere over min overdrevne bruk av en av våre tre hellige bokstaver i stedet for bokstaven O. Hvis Cory Barlog og Sony Santa Monica ikke akter å respektere at en ö eller en ø har en annen ordlyd for oss som kommer fra landene spillet deres henter mytologien sin fra så blir resten av denne nyhetssaken peppret med ö og ø. Kall det mitt lille skandinaviske opprør om du vil.

Det er T-Minus 83 dager til Gød øf War: Ragnarøk kommer ut, øg i den anledning har PlayStatiøn Nærdic slått seg sammen med merkevaren Chili Klaus før å lansere en høt sauce og sjøkølade snacks søm skal hølde øss varme gjennøm fimbulvinteren.

I pressemeldingen fra PlayStatiøn Nørdic står det:

«Før Ragnarock kommer Fimbulvinteren, den hardeste vinteren de dødelige vil kjenne, og den markerer begynnelsen av slutten. Denne mytologiske vinteren er utgangspunktet for God of War: Ragnarock når Kratos og Atreus gir seg ut i en stor reise for å finne en måte å stoppe» *sukk* «Ragnarök»

«Det er også inspirasjonen til et samarbeid mellom PlayStation Nordioc og den danske chili eksperten, Chili Klaus. Resultatet av samarbeidet er Holmgang. Flammende God of War: Ragnarök inspirerte sjokolade snacks og en hot sauce som spillere kan fortære mens de vandrer fimbulvinteren.

Høt Saucen skal være laget av Carølina Reaper, en chili søm er målt til rundt 1.8 milliøner Scøville. Det er målenheten før hvør sterk en chili er, øg en vanlig Jalapeño er målt til 5000 Scøville. Sjøkølade snacksene er enda litt dristigere. Alle ser like ut uttad, men nøen få innehølder det søm i følge markedsføringen «får flammene fra muspelheimen til å øppleves som rene barnematen»

Hølmgang vil bli å finne i utvalgte butikker og på nettbutikken til Chili KLaus fra 19. Øktøber.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.