Krise for «Crysis»
0

Krise for «Crysis»

feb 14 Spill.no  

Ifølge bloggen til Electronic Arts har det kommende storspillet «Crysis 2» blitt kapret av pirater, og spredd på nettet. EA advarer spillere mot å laste den uferdige versjonen av spillet ned.

Tidlig lekkasje

At piratversjoner av spill dukker opp på nettet før spillene lanseres er ikke noe nytt, men «Crysis 2» lanseres ikke før 25. mars, og en lekkasje hele seks uker før lansering er ganske uvanlig. Versjonen som har blitt lekket ut på nett er til PC, og det er ikke snakk om den ferdige fullversjonen av spillet men en tidligere versjon.

Electronic Arts oppfordrer fansen til å vente på den ferdige versjonen av spillet, og skriver at utviklerne er fortvilt over at en gammel versjon av spillet har dukket opp på nettet. I tillegg advarer de om at den utbredte piratkopieringen skader PC-spill-markedet.

«Crysis 2» er utviklet av Crytek og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC 25. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.