La bokbrenningen begynne
0

La bokbrenningen begynne

feb 18 Spill.no  

«Assassin’s Creed II» var blant fjorårets største opplevelser. Med salgstall som nærmer seg 8 millioner eksemplarer, er det nok mange som lurer på hva som skjedde med de 2 manglende sekvensene fra spillet. For noen uker siden ble «Battle of Forli», også kjent som sekvens 12, lagt ut for salg på «Xbox Live» og «Playstation Store». Litt senere i dag skal også «Bonfire of the Vanities», også kjent som sekvens 13, legges ut for salg. Det er i denne sammenhengen at Ubisoft gir oss en ny trailer fra pakken.

«Bonfire of the Vanities» er satt til den tidligere avstengte delen av Firenze, hvor munken Savonarola har kommet til makten. Ved hjelp av Edens eple påvirker han innbyggerne til å brenne alt av kunst og vitenskaprelatert materiale. Ezio må selvfølgelige ta opp jakten etter det stjålne eplet og underveis vil han også gjøre sitt beste for å sette en stopper for Savonarolas plan. I likhet med den tidligere pakken vil Ezio også her få hjelp av sin snikmorderbroder Machiavelli. Ikke nok med det vil den nye bydelen også gi Ezio en flunkende ny ferdighet. Bydelens tak skal visstnok være fylt med såkalte springbrett som vil la Ezio hoppe enda lengre enn hva han normalt kunne gjort.

Traileren, som kan ses under, kan vel regnes som en slags lanseringstrailer til pakken. «Bonfire of the Vanities» vil koste rundt 30 kroner. Er du derimot litt ekstra interessert kan du kjøpe en utvidet pakke med 3 nye hemmelige steder for rundt 50 kroner.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.