Lag dine egne brett i Halo 4
0

Lag dine egne brett i Halo 4

okt 10 Spill.no  

343 Industries har sluppet en ny video på GameSpot som viser frem de nye egenskapene til brettskaperverktøyet Forge Mode for det kommende skytespillet Halo 4.

Riktig verktøy er halve jobben

Forge Mode, som også dukket opp i Halo 3, lar deg sette sammen dine egne flerspillerbrett i imponerende detalj. Halo 4 utgaven forbedrer en rekke av egenskapene fra forrige gang, blant annet muligheten til å kopiere gjenstander med piltastene, en magnetfunksjon som gjør det lettere å sette dem sammen, mulighet til å definere for eksempel tyngdekraft i et område, og Ordinance-systemet, som lar deg bestemme hva slags utstyr som skal dukke opp på brettet, både tilfeldig og etter utfylte oppdrag. En ti minutters video med mer detaljert beskrivelse kan du se under her.

Se presentasjon

Halo 4 utvikles av 343 Industries og utgis av Microsoft Game Studios eksklusivt for Xbox 360. Spillet lanseres 6. november. Forge Mode utvikles av Certain Affinity.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.