MS-poeng består på Xbox 360
0

MS-poeng består på Xbox 360

okt 10 Spill.no  

Microsoft Points er kommet for å bli på Xbox 360, melder Microsoft i en melding til nettstedet The Verge.

Ingen endringer på 360

Etter at The Verge nylig rapporterte at Windows 8 vil har en mulighet til å omgå det omdiskuterte betalingssystemet med Microsoft Points, tok det ikke lang tid før rykter om at Microsoft ville gjøre det samme også for Xbox 360 begynte å florere. Tidligere i år hevdet nettstedet Inside Mobile Apps at Microsoft ville fase ut betalingssystemet i løpet av 2012. Nå har imidlertid selskapet gått ut og avkreftet ryktene.

– Microsoft Points fortsetter som valuta for kjøp av innhold på Xbox 360, forteller en talsperson for Microsoft til The Verge.

Det forklares videre at man eventuelt kan handle hos de nye butikkene Xbox Music og Xbox Video med ekte valuta via Windows 8, og dermed åpne opp det samme innholdet på Xbox 360. Xbox Live Arcade og avatar-gjenstander ser imidlertid ut til å fremdeles være forbeholdt det gamle systemet. Microsoft-poeng kan også brukes til å handle i Windows 8, så det er i det minste et bredt utvalg å plukke fra når man har investert i den omstridte valutaen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.