Lanseringstraileren er her
0

Lanseringstraileren er her

okt 24 Spill.no  

I går kveld slapp Ubisoft den aller siste traileren til Assassin’s Creed III, nemlig lanseringstraileren til spillet som kommer i salg 31. oktober.

Actionfylt

I traileren får vi se hovedpersonen Connor løpe, hoppe og slåss med soldater og bjørner. Vi får også et glimt fra hans indianerbakgrunn, eksplosive sjøslag og marsjerende soldater. Som kjent finner handlingen i Assassin’s Creed III sted under den amerikanske revolusjonen på 1700-tallet, og vår helt Connor – halvt indianer og halvt amerikaner – roter seg bort i og påvirker historiske begivenheter rundt USAs kamp for frihet.

Magnus har sneket seg rundt i skogene rundt Boston i en uke nå, og hans anmeldelse kan du lese like før spillet lanseres her på Spill.no.

Se traileren her:

Assassin’s Creed III er utviklet og utgitt av Ubisoft. Spillet lanseres på Xbox 360 og Playstation 3 31. oktober, på PC i midten av november og til Wii U senere.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.