Slik skal XCOM bygges ut
0

Slik skal XCOM bygges ut

okt 24 Spill.no  

2K Games og Firaxis har annonsert utvidelsespakken Slingshot for det nylanserte strategispillet XCOM: Enemy Unknown.

Slingshot

Forrige uke ble det oppdaget achievements via Steam som gjorde det temmelig klart at tilleggspakker var på vei til XCOM, og nå er det endelig bekreftet fra utvikler og utgiver. I Slingshot får troppen en ny type soldat, som foreløpig ikke er mer detaljert beskrevet enn at vi vet at han er utstyrt med et eget sett med stemmeskuespill og bakgrunnshistorie.

Handlingen i Slingshot, som er den første av to tilleggspakker, er satt til Kina, hvor vi etter å ha kommet i kontakt med et høystståendeTriade-medlem ender opp med å jage UFO-er i kinesisk luftrom. Å fullføre de fire oppdragene i tilleggspakken sikrer deg våpnene Blaster Launcher og Fusion Lance, som begge tar en god del tid å forske seg frem til ellers. I tillegg får alle klassene nye utseender og tilpasningsmuligheter. Slingshot har ennå ikke fått noen lanseringsdato.

Selger bonuspakke

I tillegg legges Elite Soldier Pack ut allerede nå, en pakke som inntil videre har vært gratis for de som forhåndsbestilte spillet. Denne inneholder det klassiske utseendet for XCOM-soldater, samt andre alternative kostymer og tilpasningsmuligheter. Denne koster 400 MS-poeng på Xbox 360, eller rundt 40-lappen på andre plattformer.

Se flere skjermbilder på neste side!

XCOM: Enemy Unknown er utviklet av Firaxis og utgitt for 2K Games for PC, Xbox 360 og Playstation 3. Les anmeldelsen av spillet her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.