Lara sliter i ny trailer
0

Lara sliter i ny trailer

jun 11 Spill.no  

Tomb Raider plasserer spillikonet Lara Croft i mer brutale, skitne og klaustrofobiske omgivelser enn noensinne før, noe Square Enix og Crystal Dynamics så til de grader understreker i årets E3-trailer.

Legendarisk ikon

De aller, aller fleste som vokser opp i disse dager vet hvem Lara Croft er, og den legendariske spillskikkelsen har stort sett vært presentert som en kald, kontrollert og elegant akrobat med en smule virkelighetsfjerne dimensjoner i visse kroppspartier. Vi har sett henne slåss mot ulv og bjørn med den største letthet, klatre seg til topps i hundrevis av templer, og hun har unnsluppet katastrofer av episke proporsjoner uten så mye som et skramme på kneet å vise til.

I det kommende eventyret, bare kalt Tomb Raider, som for å understreke at vi har med en fundamental restrukturering av serien å gjøre, er den unge frøken Croft imidlertid ikke så heldig. I sitt første eventyr noensinne, befinner den 21-årige Lara seg i situasjoner som går alle hennes tidligere spill en høy gang, både når det gjelder blod, gørr og uhygge. Sjekk E3-traileren her:

Vi får et ublidt møte med farene som lurer på den mystiske, japanske øya, hvor hun skyller i land etter å såvidt ha unnsluppet drukningsdøden. På Microsofts pressekonferanse, som vi har oppsummert her, viste et par representanter fra utvikleren Crystal Dynamics frem noen minutter med hvor uhyggelig, desperat og klaustrofobisk Laras nye virkelighet er, men også noen innslag av klasiske klatre- og fysikk-gåter. Se videoen fra pressekonferansen her:

Tomb Raider utvikles av Crystal Dynamics og utgis av Square Enix. Spillet slippes til Xbox 360 og Playstation 3 til høsten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.