Last ned gratis lydspor
0

Last ned gratis lydspor

jul 10 Spill.no  

Det er nå mulig å laste ned musikken fra tilleggspakken Extended Cut, som nylig ble lansert gratis for rollespillet Mass Effect 3.

Billig avslutning

Pakken byr som kjent på alternative og ifølge Bioware selv mer utdypende avslutninger på romtrilogien, og akkompagneres nå av et gratis lydspor på syv låter, som nå kan lastes ned fra Bioware selv.

Musikken er komponert av Mass Effect-musiker Sam Hulick, og teller 16 minutter med ferske toner til det prisbelønte rollespillet. Hulick er den eneste av musikkstaben som har vært med på lydsporet til samtlige Mass Effect-spill, da Oscar-vinnende Clint Mansell overtok for Hulicks partner Jack Wall for musikken til Mass Effect 3.

Mass Effect 3 er utviklet av Bioware og utgitt av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Utvidelsen Extended Cut er nå ute til samltlige plattformer, og tilgjengelig for gratis nedlasting.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.