Lei av StarCraft II-navnet ditt?
0

Lei av StarCraft II-navnet ditt?

jan 14 Spill.no  

Som et lite unnskyld for treg implementering, deler Blizzard ut gratis navneendring for StarCraft II-spillere, melder Blizzard i sin offisielle blogg.

– Unnskyld!

Blizzard forklarer den utsatte inkluderingen av en navneendringstjeneste med lav interesse forrige gang et gratis navnebytte ble tilbudt i november i fjor, og økt fokus på neste spill i serien, StarCraft II: Heart of the Swarm. Men nå angrer de, og deler derfor ut gratisbytte som forsoningsgave.

– Vi ber oppriktig om unnskyldning for eventuelle vanskeligheter mangelen av mulighet for navnebytte kan ha medført. Vi har definitivt oppfattet deres sterke følelser for temaet, og vi har trolig mer informasjon om en betalingsordning for navnebytte kort tid etter lansering av Heart of the Swarm. I mellomtiden, har vi delt ut en gratis navneendring til samtlige spillerkontoer, forklarer Blizzard, og legger til at ytterligere et gratis navnebytte blir tilgjengelig etter at Clans-funksjonen legges til i spillet.

Fremgangsmåte

For å endre navn, må du først logge deg inn på Battle.net-kontoen din og velge StarCraft II: Wings of Liberty-lisensen. En knapp merket “Character Name Change” på bunnen av skjermen setter i gang prossessen. Logg deretter inn i spillet, og du blir bedt om å oppgi nytt brukernavn.

StarCraft II utvikles av Blizzard og utgis av Activision for PC. Neste spill i serien, Heart of the Swarm, slippes i løpet av 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.