Lekket GTA V-plakat røper lanseringstidspunkt
0

Lekket GTA V-plakat røper lanseringstidspunkt

okt 28 Spill.no  

Gangsterspillet Grand Theft Auto V kommer sannsynligvis til våren, skal vi tro bildet av en reklameplakat for spillet, fra nettstedet GTA-Five.pl.

Våren 2013

Det er kanskje ikke den største overraskelsen, men med tanke på den latterlige infotørken rundt spillet, er det spektakulært nok at noe som helst har lekket ut fra Rockstars pottetette spillfabrikk. Våren 2013, med andre ord mars, april eller mai.

Også verdt å nevne, er oppføringen av kun Playstation 3- og Xbox 360-logoer. Ingen Wii U-utgave med det aller første, altså. Eller PC, for den saks skyld, men denne utgaven dukker normalt opp mye senere. Når Rockstar endelig slipper løs pressen neste måned, regner vi med å ha både lanseringsdato og plattformer spikret, men inntil videre er det bare å smøre seg med tålmodighet.

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar North og utgis av Take-Two, sannsynligvis for Playstation 3 og Xbox 360. Spillet lanseres trolig i løpet av våren 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.