Livet som politimann
0

Livet som politimann

feb 09 Spill.no  

Et av de mest etterlengtede spillene blant våre lesere i år er L.A. Noire – krimspillet som er utviklet av Team Bondi og Rockstar Games. Nå har Rockstar lansert en ny trailer fra spillet, som forklarer mer av spillmekanikkene.

GTA-aktig

I «L.A. Noire» spiller du en politimann i Los Angeles på 40-tallet som går fra å være vanlig uniformert politibetjent til å bli etterforsker. Man skal samle spor, avhøre vitner, undersøke ledetråder, og så videre.

Den nye traileren fra spillet forklarer i detalj hvordan dette fungerer, og viser også frem den imponerende animasjonsteknologien som gjør ansiktene til spillets mange karakterer skremmende livaktige. I tillegg får vi en titt på spillets actionscener, som ser ut til å minne mye om «Grand Theft Auto»-serien.

Ta en titt selv, på traileren her:

«L.A. Noire» er utviklet av Team Bondi og utgis av Rockstar Games. Spillet lanseres 20. mai til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.