Lovende fra «Red Steel 2»
0

Lovende fra «Red Steel 2»

feb 23 Spill.no  

Da Nintendo Wii ble lansert var det mange som stilte spørsmåltegn om dette kom til å bli en ren familiekonsoll. Ubisoft Paris hadde imidlertid et annet kort i ermet og lanserte «Red Steel» på samme dag som konsollen kom ut.

Bevegelseskontroller

«Red Steel» tok i bruk Nintendos nye system på en helt ny måte. Ved hjelp av de to Wii-kontrollene kunne du svinge sverd og pistoler på en nesten naturtro måte.

Problemet var vel egentlig at spillet var i overkant forhastet for å rekke lanseringen av Wii, og endte dermed opp som en litt halvveis opplevelse.

Mer tid

Nå har imidlertid utviklerne i Ubisoft Paris fått mer tid til å lage oppfølgeren, og gameplay-videoen som ble offentliggjort i dag viser et mye lekrere spill og tilsynelatende vesentlig mer dynamisk.

Du vil innta rollen som “The Swordsman” som er ute etter å hevne angrepet og nedslaktingen av din egen klan, Kusagari-Klan. Dermed er det duket for sverdsvinging, blod og mye action.

Vi håper at Ubisoft klarer å gjøre «Red Steel 2» til en mer gjennomført spillopplevelse enn forgjengeren.

Sjekk ut den første gameplayvideoen under.

«Red Steel 2» lanseres til Nintendo Wii, 26 mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.