Mafia 3 Bekreftet
0

Mafia 3 Bekreftet

aug 03 Spill.no  

I en pressemelding har 2K Games enderlig bekreftet at Mafia 3 er i produksjon og skal vises frem på Gamescon messen den 5 august. Det setter en stopper for flere år med spekulsjoner om fremtiden til spillserien. 

Spillet skal fortsatt ha fokus på organisert kriminalitet som de tidligere utgitte titlene. Men vil mest sannsynlig være satt i Louisiana på 1960-tallet. 

Det var tidligere i år at skuespiller Rick Pasqualone som hadde stemmen til Vito Scaletta i Mafia 2 ertet fansen på Twitter. “Might have some Mafia news very soon,” til stor begestring blant fansen. Vil vi få et gjennsyn med Vito? Det finner vi ut av 5. august. 

ngen informasjon ble gitt om plattformer, men spillets nettsted avslører den nydannede Hangar 13 å være utbygger. Mafia II er utviklet av 2K Czech. Haden Blackman, som jobbet i Lucasarts på 1990-tallet og 2000-tallet, leder teamet på Hangar 13.
Kunngjøringen kan komme som en overraskelse for noen, men de av dere følge rekke flittig vil vite at 2K nylig registrert domenenavn for det.
Flere nylig, i januar 2015, skuespiller Rick Pasqualone, som spilte Mafia 2 protagonist Vito Scaletta, ertet at en ny Mafia spillet kan bli annonsert snart.
“Kanskje har noen Mafia nyheter veldig snart,” sa han på Twitter på den tiden. Til en annen, som rett ut sa, “lage Mafia 3,” Pasqualone svarte: “Kanskje har noen spennende nyheter snart.”
“Mafia III er den neste utgaven i den populære serien er kjent for fordype spillere inn i en verden av organisert kriminalitet gjennom rik fortelling fortelling og et vakkert utformede spillverden med periode-nøyaktig biler, musikk og mote,” 2K sa i en uttalelse.

Ingen informasjon har blitt gitt om hvile plattformer spillet kommer til, men spillets nettsted avslører at den nydannede Hangar 13 er utvikler av spillet.

Mafia II er utviklet av 2K Czech. Haden Blackman, som jobbet i Lucasarts på 1990-tallet og 2000-tallet, leder teamet på Hangar 13.

“Mafia III er den neste utgaven i den populære serien som er kjent for å fordype spillere inn i en verden av organisert kriminalitet gjennom en rik fortelling og et vakkert utformet spillverden med periode-nøyaktig biler, musikk og mote,” sa 2K Games i en uttalelse.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.