Månedens beste brukeranmeldelser
0

Månedens beste brukeranmeldelser

sep 09 Spill.no  

En ny måned er ved veis ende og en ny måned har kommet inn, og nå er det på tide å komme med en ny artikkel i vår kjære artikkelserie hvor vi presenterer kremen av brukeranmeldelsene fra den forrige måned som har vært. Og det har vært mange gode bidrag av anmeldelser fra mange av brukerne på Spill.no.

Denne måneden hadde vi mange gode anmeldelser fra nye og eldre brukere på siden, det er det ingen tvil om. Det har vært litt av en jobb med å bestemme hvem som skal komme inn i artikkelen, så jeg håper dere vil kose dere like mye som jeg gjorde med de anmeldelsene som jeg har blitt plukket ut. For her kommer de beste anmeldelsene fra august måned.

Først ut til å bli nevnt denne måneden er Heretic sin anmeldelse av Borderlands. Heretic kommer sjeldent med anmeldelser av spill, men når han kommer med ett så er det alltids godt stykke arbeid. Og denne gangen er det ingen unntak som de tidligere gangene han har blitt nevnt. Spillet selv var ifølge anmelderen enn perle gjemt blant de store titlene som kom sent på året i 2009. Heretic starter sterkt med sin anmeldelse og kommer med gode begrunnelser som støtter hans karakter og gir hans anmeldelse en god mening. Og med ett stort og mer variert ordforråd enn de fleste, er det ingen tvil en sterk anmeldelse.

Når det kommer til andre skytespill som er i førstepersons perspektiv, har vi også en anmeldelse fra Holebo om ett spill i samme sjanger. Og her snakker vi om ett spill som kom ut av intet men ble en klar favoritt hos mange spillere. Dette spillet har skremt mange med sin mystiske og skumle undervannsby skapt av Andrew Ryan. Holebo har skrevet en anmeldelse om spillet Bioshock som kom ut i oktober 2008, og i sin anmeldelse har han gått dypt inn i spillets atmosfære.

GT-Kris har gitt oss en del godbiter av noen anmeldelser opp gjennom året, og har havnet i denne artikkelserien mange ganger. Denne måneden har han gitt oss en anmeldelse av Tom Clancy’s Ghost Recon : Advance Warfighter 2. Ghost Recon er ett spill som han selv omtaler som ”Et strategisk mesterverk”, og nei, spillet er ikke ett strategispill. For spillet er en tredjepersons skytespill med strategi i fokus. Anmeldelsen til GT-kris er like god og fyldig som de forrige anmeldelsene hans, hvor han kommer med en vel detaljert forklaring på hva det meste dreier seg om. Undertegnede har ikke prøvd noen spill fra denne serien, men får et fint innblikk i hva det dreier seg om i GT-kris sin anmeldelse av spillet.

Monkey Island er en serie som er kjent for sin humor og glede, og denne gleden er kjent for mange. Angmar er en av de som husker dette spillet godt fra da han spilte det for sin første gang. Og nå har Angmar motet seg opp for å møte på LeChuck på nytt i den forbedrede versjonen av Monkey Island 2 Le Chuck’s Revenge. Som vanlig kommer Angmar med en flott anmeldelse.

Snart nærmer det seg slutten for denne gang, og det samme gjør det for den ville vesten i spillet Red Dead Redemption. Gilliankruger har kommet med en anmeldelse av spillet hvor han kommer med noen punkter som fikk meg (og antagelig andre) til å stusse på hodet og mene at man ikke er helt enig i punktene hans. Men med sin utdypende forklaring greier han nok å overbevise de fleste. Han opprettholder en like flott kvalitet som de forrige anmeldelsene jeg har lest fra ham.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.