Link til Spill.no – Vinn PS3!
0

Link til Spill.no – Vinn PS3!

Spill.no sin popularitet øker stadig, og nå drar vi i gang en ny konkurranse for å øke bevisstheten rundt Spill.no og spill som fritidsinteresse generelt.

Mange av våre lesere har sikkert private hjemmesider, blogger eller storesøsken med egne nettsider. Nå oppfordrer vi alle våre lesere til å linke til Spill.no’s forside fra sin egen hjemmeside! Vi trekker ut en tilfeldig vinner som stikker av med en splitter ny Playstation 3 «Slim»-utgave. Maskinen har 120 gigabyte lagringsplass og en verdi på 2.495 kr.

Slik deltar du i konkurransen:
  1. Legg inn en link til Spill.no sin forside (www.spill.no) på forsiden av din egen blogg eller hjemmeside.
  2. Legg inn linken til din egen blogg eller hjemmeside i kommentarfeltet nedenfor (linken til Spill.no må være synlig på adressen du oppgir).
  3. Gratulerer – du er nå med i konkurransen!

Konkurranseregler:

  1. Nettsiden du plasserer linken på trenger ikke nødvendigvis å være din egen; så lenge du får tillatelse av nettside-eieren til å publiserere linken.
  2. Du må linke til Spill.no sin forside (www.spill.no), fra forsiden av den aktuelle nettsiden (f. eks. kim.blogg.no). Linken kan gjerne plasseres på høyre side i en link-boks eller såkalt «blogroll».
  3. Du må ikke kommentere denne artikkelen, før linken til Spill.no er synlig på adressen du oppgir.
  4. Du kan delta så mange ganger du ønsker, med så mange forskjellige nettsteder du ønsker (du kan altså publisere linken på både din egen blogg og på kameraten din sin blogg, og sånn sett få to «lodd» i konkurransen).

PS: Hvis du ikke vet hvordan du skal plassere en link, så finner du en HTML-guide her og en guide for bloggplattformer her.

Vinneren av en Playstation 3 «Slim»-utgave vil bli trukket og annonsert på Spill.no 15. oktober 2010. Konkurransen er helt gratis og åpen for alle.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.