Hvem vant «Metroid: Other M»?
0

Hvem vant «Metroid: Other M»?

sep 10 Spill.no  

Forrige uke ble «Metroid: Other M» lansert på Nintendo Wii, et spill vi i redaksjonen belønnet med terningkast 5. Samtidig klarte vi å slå kloa i tre spill som vi ville dele med dere lesere i en konkurranse, og nå er vinnerne trukket.

Avdød Nintendo-helt

I konkurransen spurte vi om hvem som var produsenten på de gamle «Metroid»-spillene. Mange hadde svart Shigeru Miyamoto, Nintendos mest kjente spillutvikler som blant annet står bak «Donkey Kong»-, «Mario»- og «Zelda»-serien, men «Metroid»-spillene ble produsert av Gunpei Yokoi. I tillegg til å produsere «Metroid» er Yokoi mest kjent for å stå bak Game & Watch-spillene til Nintendo, og ikke minst er han hjernen bak Game Boy-maskinen. Yokoi døde dessverre i en bilulykke i 1997.

Vi har trukket tre vinnere som visste at Gunpei Yokoi var mannen bak «Metroid», og disse får hvert sitt «Metroid: Other M» hjem i postkassen:

  1. Re4mstr
  2. aniximo
  3. katten444

Spill.no gratulerer alle tre!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.