Endelig livstegn!
0

Endelig livstegn!

sep 10 Spill.no  

Sony-fans som fulgte Playstation-pressekonferansene under den amerikanske spillmessa E3 i juni og den tyske messa Gamescom i august, har vært bekymret for at Team Icos kommende spill «The Last Guardian» ikke har vært nevnt på noen av konferansene. Nå lover imidlertid Sony nye annonseringer fra det kommende spillet på årets Tokyo Game Show-messe.

Kultspill?

Spillet er utviklet av Fumito Ueda, som står bak kultklassikerne«Ico» og «Shadow of the Colossus» på Playstation 2. Ueda selv vil presentere spillet på Tokyo Game Show, men det vil mest sannsynlig ikke være spillbart på messegulvet.

Tokyo Game Show går av stabelen 16.-19. september. For å korte ventetiden for alle Team Ico-fans, slenger vi med den forrige traileren til «The Last Guardian», som ble vist frem på Tokyo Game Show i fjor:

«The Last Guardian» utvikles av Team Ico og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet er under utvikling til Playstation 3, og har foreløpig ingen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.