Vil du spille betaen til «World of Warcraft: Cataclysm»?
0

Vil du spille betaen til «World of Warcraft: Cataclysm»?

sep 10 Spill.no  

Senere i år lanseres den tredje tilleggspakken til «World of Warcraft». Spill.no har fått tak i betanøkler som gir deg tilgang til betatestingen av «World of Warcraft: Cataclysm»!

18:00

Vi vet at disse betanøklene er ettertraktet, og ettersom vi har et begrenset antall nøkler vi kan dele ut, vil vi gjerne gjøre utdelingen mest mulig rettferdig. Derfor kommer vi til å dele ut nøklene fra klokken 18:00 i kveld. Er du hypp på å få betatilgang til «World of Warcraft: Cataclysm» bør du altså kjenne din besøkstid her på Spill.no klokken 18:00 i kveld. Vi regner med at alle nøklene vil forsvinne i løpet av noen minutter.

Utdelingen av betanøkler skjer på denne linken!

Vi ønsker alle sammen lykke til i jakten på betanøkler. Still inn vekkerklokke og mobil, og ta turen innom Spill.no og denne siden 18:00 i kveld, dersom du er sugen på prøvespilling av «World of Warcraft: Cataclysm». NB! Du må være medlem av Spill.no for å motta betanøkkel, er du ikke medlem anbefaler vi deg å melde deg inn allerede nå, slik at du slipper å gjøre det 18:00.

«World of Warcraft: Cataclysm» utvikles av Blizzard og utgis av Activision Blizzard. Spillet er en tilleggspakke til «World of Warcraft» og lanseres mest sannsynlig før jul i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.