Mario på Xbox 360
0

Mario på Xbox 360

aug 18 Spill.no  

Spilleren Patrick Bellic har gjenskapt Super Mario Bros. i brettdesignverktøyet i motorsykkelspillet Trials Evolution.

Usedvanlig nøyaktig

Mens nyhetsbildet de siste par ukene har handlet om annonseringer, trailere og spekulering rundt Gamescom-messen i Køln, har noen godsaker gått under radaren. Patrick Bellics usedvanlig nøyaktige gjenskaping av det første brettet i den første verdenen i Super Mario Bros. via brettdesignverktøyet i Trials Evolution er definitivt blant dem.

Fargene er kanskje litt dystrere, og fiendene uteblir, men i det store og hele fremstår brettet Mario 1-1 nøyaktig som originalen. Nok et eksempel på at det meste går om man bare vil det nok. YouTube-brukeren FatShady1 har vært så vennlig å dele brettet med oss på nettet, og opplyser om at Trials Evolution-spillere kan både finne og laste ned herligheten under ukas høyest rangerte baner på Track Central via spillet.

Se video

Trials Evolution utvikles av RedLynx og utgis av Microsoft Game Studios på Xbox Live Arcade på Xbox 360. Utviklerverktøyet er inkludert gratis i spillet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.