Nå også for kjærester
0

Nå også for kjærester

aug 18 Spill.no  

Vi har tidligere skrevet om den nye figurklassen med kodenavn Mechromancer, som Gearbox har jobbet med helt siden Borderlands 2 ble ferdigstilt i slutten av juli. 

Kjærestemodus

Nå snakker Gearbox mer detaljert om frøkna, og har lettet på sløret om ett av ferdighetstreene (trærne?) man kan velge å følge. Offisielt er navnet på treet “Best Friends Forever”, men sjefsdesigner John Hemingway har allerede referert til det som “girlfriend mode” ved flere anledninger. 

Mechromanceren er primært en slags Tank hvis hovedfunksjon er å supplere laget med digre roboter som både deler ut og absorberer skade.

BFF-ferdighetene bidrar imidlertid blant annet til spillerens egne ferdigheter – eller mangelen på dem. egenskapen “Close Enough”, for eksempel, sørger for at bomskudd har en god sjanse for å rikosjettere inn i fienden likevel.

De problematiske implikasjonene ved å kalle dette for “kjærestemodus” er allerede tatt hånd om av sjefen sjøl, Randy Pitchford, som nylig tvitret at Borderlands 2 “IKKE har noen kjærestemodus. Alle som sier noe annet er enten feilinformert eller prøver å røre igang noe som ikke er tilfelle”.

Da så. 

Borderlands 2 utvikles av Gearbox Software og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og Microsoft  Windows. Spillet har europeisk utgivelsesdato 21. september. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.