Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order annonsert, eksklusivt til Nintendo Switch
0

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order annonsert, eksklusivt til Nintendo Switch

des 07 Anders Lønning  

Action rollespillserien Marvel Ultimate Alliance er tilbake, og denne gangen kommer den eksklusivt til Nintendos håndholdte.

Spillet ser ut til å være løslig basert på Marvel sitt filmunivers, men med  gjesteopptredener fra flere figurer som per i dag ennå ikke har dukket opp i filmene. I traileren ser vi helter som Hulk, Wolverine, Spider-Man, Rocket Racoon og de andre fra Guardians of the Galaxy sloss mot fiender som Thanos, The Black Order, Kang the Conquerer og Green Goblin.

Spillet utvikles av Koei Tecmo Games og Team Ninja og er utgitt av Nintendo selv. Det vil si at dette ikke er Avengers prosjektet vi har hørt at skal være under utvikling hos Square Enix.

I pressemeldingen om spillet skrives det at MUA 3: The Black Order bringer sammen kjente helter og skurker på tvers av hele Marvel universet i kampen om Infinity hansken. Fire spillere skal kunne hoppe inn og ut av spillet fortløpende både på tvers av online og offline co-op, og opptil fire spillere skal kunne spille sammen lokalt på samme maskin.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.