Crash Team Racing er tilbake, og ser helt nydelig ut
0

Crash Team Racing er tilbake, og ser helt nydelig ut

des 07 Anders Lønning  

En av de aller beste kart-racing spillene vender tilbake, og ser ut til å få den samme overhalingen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy og Spyro Reignited fikk i sine nyutgivelser.

CTR har lenge vært en av de mest etterspurte spillene for en remaster behandling, og når man ser denne traileren kan man godt forstå hvorfor. Spillet ser like gøy ut som det gjorde da det var nytt.

Spillet skal være bygd fra grunnen av opp av utvikler Beenox, men med laserfokus på å lage det så tett opp mot originalen til Naughty Dog som overhodet mulig. I hvertfall hvis vi skal tro Beenox studiosjef Thomas Wilson i et intervju han gjorde med Gamespot

– Jeg var en stor fan av Crash serien, så som du kanskje kan se for deg var det super spennende å få lov til å jobbe med dette. Crash Team Racing fortjener å få sin remaster, og nå passer det sammen med tyve års jubileet til spillet, og jeg mener det er det beste øyeblikket for oss å slippe spillet på

Crash Team Racing Nitro-Feuled lanseres 21 juni 2019

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.