Marvel’s Spider-Man knuser rekorder
0

Marvel’s Spider-Man knuser rekorder

okt 26 Anders Lønning  

Gode nyheter for Insomniac Games og Marvel om dagen. For når NPD gruppen, et ledende globalt markedsutforskningsselskap som blant annet rapporterer inn salgstall for spill, la frem sin rapport for  September 2018 var det gode gamle Spidey som stod igjen som seierherren.

Marvel’s Spider-Man var, til tross for å være et PlayStation eksklusivt spill, det best selgende spillet i september måned. Det solgte med andre ord bedre en både FIFA 19 og Shadow of the Tomb Raider, og leverte den beste lanseringsmåneden for et PlayStation eksklusivt spill noensinne med tanke på hvor mye penger det dro inn.

Det vil si det solgte bedre enn hva God of War, som var det forrige spillet som holdt denne gjeve tittelen, men det ligger fortsatt bak både Far Cry 5 og forannevnte God of War når det kommer til samlet salgstall i år,  men en foreløpig tredje plass er ikke så verst når det knappest har vært ute en måned.

Gameindustry.biz har en oppsummering av NPD gruppens rapport som du kan lese her, men hvis jeg kan få komme med en anbefaling er det ingenting som å få lest disse tallene til deg av Mat Piscatella, den amerikanske spillanalytikeren for NPD gruppen som har vært med på å utarbeide rapporten.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.