Master Chief har fått dato
0

Master Chief har fått dato

apr 18 Spill.no  

Det neste kapittelet i Halo-serien, Halo 4, har endelig fått en lanseringsdato fra utgiver Microsoft. Spillet lanseres 6. november eksklusivt på Xbox 360.

Tøff måned

Det betyr med andre ord at Master Chief vil få tøff konkurranse fra titler som Medal of Honor: Warfighter og det neste Call of Duty-spillet. Førstnevnte lanseres i slutten av oktober, mens Call of Duty tradisjonelt sett alltid lanseres i starten av november. Det blir voldsomt mange skytespill på en gang, så vi håper Master Chief og Halo 4 ikke blir oversett i skuddvekslingene.

Halo 4 blir det første spillet i serien (om vi ser bort fra strategispillet Halo: Wars) som ikke utvikles av Bungie. 343 Industries er et utviklingsstudio satt sammen av Microsoft for å jobbe med Halo-serien, og debuterte i fjor med Anniversary-utgaven av Halo: Combat Evolved.

I Halo 4 har det gått fire år siden hendelsene i Halo 3, og Master Chief skal kjempe mot en urgammel ondskap som truer universet. Stort mer vet vi ikke om spillet, men vi regner med å få rikelig med informasjon på årets E3-messe i starten av juni, der Spill.no selvsagt er til stede.

Annonseringen av dato ble feiret med Halo 4-innslag på talkshowet Conan O’Brien i går kveld, se Conan O’Brien og hans sidekick Andy Richter prøve seg som stemmeskuespillere i Halo 4 her:

BONUS! Vi mimrer klassiske Halo-reklamer. Sjekk ut denne lekre teaser-raklamen for Halo 3, etterfulgt av den geniale Consolevania-parodien på den samme reklamen. Nyt og le.

Halo 3 – teaser-reklame:

Consolevanias parodi på Halo 3 – teaser-reklamen:

Halo 4 utvikles av 343 Studios og gis ut av Microsoft. Spillet lanseres 6. november eksklusivt på Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.