Medal of Honor får dag 1-patch
0

Medal of Honor får dag 1-patch

okt 23 Spill.no  

Electronic Arts har annonsert en såkalt «Day 1 patch», en oppdatering som blir tilgjengelig for nedlasting på lansering, melder Kotaku.

Multiplattform

Oppdateringen skal fikse en hel haug av småproblemer som ikke har blitt luket bort under utviklingen og betatestingen, og som på magisk vis har omgått kvalitetssjekken internt hos Electronic Arts.

Du kan lese hele den omfattende listen hos EA selv, som anbefaler alle å oppdatere spillet så raskt som mulig. Tilhører du promillen av nordmenn uten internett, må du imidlertid finne deg i en noe ujevn opplevelse. Oppdateringen kommer til både konsoll og PC.

Medal of Honor: Warfighter utvikles av Danger Close og utgis av Electronic Arts for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Spillet lanseres torsdag 25. oktober. Les forhåndstitt her og intervju med utviklerne her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.