God of War går i beta i vinter
0

God of War går i beta i vinter

okt 23 Spill.no  

Sony vil betateste sitt kommende actionspill God of War: Ascension denne vinteren, og har via sin offisielle blog beskrevet hvordan man kan få tilgang.

Sinnabeta

Den første, og definitivt enkleste, metoden er å ha et Playstation Plus-abonnement, siden betatilgang til God of War: Ascension er inkludert i prisen. Men det er også mulig å spille seg inn.

Se trailer

For Sony har nettopp lansert en ny nettside, GodofWar.com, hvor man spiller seg gjennom en slags interaktiv tegneserie, The Rise of the Warrior, og dermed sikrer betatilgang og en ukes forsprang på røkla. I tillegg får man muligheten til å åpne opp ting i God of War: Ascension, som eksklusive våpen og utstyr, samt månedsabonnementer på Playstation Plus.

God of War: Ascension utvikles og utgis av Sony Computer Entertainment eksklusivt for Playstation 3. Spillet lanseres 14. mars 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.