Mer Dragon’s Dogma på vei
0

Mer Dragon’s Dogma på vei

sep 21 Spill.no  

Capcom har annonsert en oppfølger til rollespillet Dragon’s Dogma på årets Tokyo Game Show. Tittelen er Dragon’s Dogma: Dark Arisen.

Stort i Japan

Det japanske studioet har tidligere nevnt planene om å utvide spilluniverset, da Dragon’s Dogma ble det 55. Capcom-spillet som nådde 1 million solgte eksemplarer. Spillet er foreløpig kun annonsert for en japansk lansering, men vi regner med det også vil komme til Vesten.

Capcom kunne videre informere om at spillet er planlagt for både Xbox 360 og Playstation 3, og at de med lagringer fra det første Dragon’s Dogma-spillet, kan ta dem med videre i Dark Arisen.

Eneren er ikke glemt

I tillegg til denne oppfølgeren, har Capcom planer om å utvide det første spillet også (les anmeldelsen vår HER). To nye moduser, Hard Mode og Speed Run Mode, ble introdusert, og om du ikke synes navnene forklarer nok, kan du se denne traileren for utbyggelsen.

Se trailer

Dragon’s Dogma utvikles og utgis av Capcom for Playstation 3 og Xbox 360. Noen lanseringsdato for Dark Arisen er foreløpig ikke kjent.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.