Lager Morrowind i Skyrim
0

Lager Morrowind i Skyrim

sep 21 Spill.no  

Modderen Eloth og teamet hans jobber med å gjenskape hele det ti år gamle The Elder Scrolls: Morrowind i Skyrim. Prosjektet kalles Skywind, melder PC Gamer.

Enorm jobb

Dette kan kalles en slags åndelig oppfølger til et lignende prosjekt, også fra Eloth og kompani, ved navn Morroblivion, som gjorde det mulig å spille Morrowind i Oblivion. Dette er ikke overraskende en enorm jobb, men teamet har kommet såpass langt at de har begynt å slippe bilder og et par videoer fra prosjektet.

Ald’ruhn

The Imperial City

Det er også planer om å gjøre det mulig å spille Oblivion i Skyrim på sikt, når Skywind er ferdig. Har du lyst til å hjelpe til med utviklingen? Klikk deg inn HER og les mer om prossessen.

The Elder Scrolls V: Skyrim utvikles og utgis av Bethesda Softworks. Spillet er ut for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Skywind-modden utvikles for PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.