Tidenes mest masete våpen?
0

Tidenes mest masete våpen?

sep 21 Spill.no  

Våpenet “Energizing Bane” fra skytespillet Borderlands 2 er herved årets sterkeste kandidat til “mest irriterende våpen, uansett kontekst”.

[annoying sound]

Borderlands 2 lanseres i dag, og som anmeldelsen vår tidligere denne uka kunne fortelle, er det en umiddelbar redaksjonsfavoritt. Og det er mye på grunn av den skrudde humoren. Denne manifesterer seg imidlertid ikke bare i tekst og tale, men også i selve spillbarheten. Rundt nivå 22 får man et sideoppdrag ved navn “Bane”, som etter hvert leder til en premie i form av tidenes mest irriterende våpen.

Se video

Ikke bare treger det ned løpehastigheten din betraktelig, men det skriker ut skingrende lyder enten du bytter våpen, lader om, eller, Gud forby, skyter med det. Og har du på undertekster, får du blant annet opp [annoying sound] mens du skyter. Problemet er at det er temmelig kraftig til sitt nivå, så spilleren tvinges til å enten ta til takke med ulyden og tregheten, eller kaste fra seg et ellers godt våpen. Gearbox fortsetter bare å imponere.

Borderlands 2 er utviklet av Gearbox og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres i dag, 21. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.