Sony om Wii U: Null problem!
0

Sony om Wii U: Null problem!

sep 21 Spill.no  

Sony hevder i et intervju med Engadget at alt som er mulig på Nintendos nye konsoll Wii U lett kan gjenskapes med en Playstation 3 og den håndholdte Playstation Vita.

– Lett

Der Nintendo belager seg på en egen kontroller med trykkfølsom skjerm ved navn GamePad, har Sony en trykkfølsom skjerm og stort sett de samme knappene på Vita. 

– Vi forteller Playstation-fans hele tiden at hva Wii U tilbyr er noe Vita og PS3 lett kan gjøre, forteller John Koller fra Sony i intervjuet, men legger til at de ikke kommer til å benytte teknologien til en hver pris.

– Det avhenger av innholdet. Så vi trenger å forsikre oss om at innholdet ikke blir presset på folk. Og for oss er det viktigste at spilleren mottar den rette typen underholdning, så vi kommer til å kjenne vår besøkstid. Men teknologien finnes så absolutt her, forklarer han.

SmartGlass

Også Microsoft ser ut til å kunne utfordre på Nintendos hjemmebane. Xbox 360-produsenten annonserte i sommer teknologien SmartGlass, som lar spilleren ta i bruk en rekke forskjellige enheter til å fjernstyre eller tilby ytterligere kontroll i spillene. Dette inkluderer smarttelefoner og nettbrett fra en rekke produsenter, også Apples i-produkter.

SmartGlass slippes trolig i en oppdatering i løpet av få måneder, og Nintendo Wii U lanseres i november. Playstation 3 og Vita er begge på markedet allerede. Det ser ut til at vi har en spennende vinter foran oss.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.